Steun 2018-02-21T19:16:30+00:00

Kies voor een Oprechte Sales Methode én voor Villa Joep

Naast veel voldoening te halen uit het ondernemen en bedrijven te helpen om consistent hun sales doelstellingen te realiseren steunt SalesBreakThrough (SBT) diverse goede doelen die te maken hebben met zieke kinderen, en in het bijzonder kinderkanker.

Een stichting die wij in het bijzonder steunen is Villa Joep. Zij zetten zich in om de genezingskansen van neuroblastoom (kinderkanker) te verhogen, een verschrikkelijke ziekte waar een van de oprichters van SBT helaas persoonlijk ook twee keer mee in aanraking is gekomen. De genezingskans bij stadium 4 neuroblastoom patientjes is op dit moment helaas nog steeds slechts 20%, overall 30%. Jaarlijks treft dit in Nederland tussen de 25 en 30 kindjes. Villa Joep is op de goede weg maar er is nog een lange weg te gaan om deze ziekte geneesbaar te krijgen.

Per ValueZone doneren wij tot € 1000,- aan Villa Joep

De ValueZone is een eigen sales methode die eind 2017 bedacht is door SBT. Dit is een oprechte en moderne sales methode die bedoeld is om het sales vak in de B2B te verbeteren én om sales optimaal te helpen om klanten beter te kunnen bedienen.

Zodra een bedrijf kiest voor de ValueZone maken wij tot € 1.000,- per aangesloten klant over aan Villa Joep. Bekijk de prijzen van de ValueZone en de bedragen die wij aan Villa Joep doneren of neem contact met ons op.  Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij de ValueZone hoe meer Villa Joep ook geholpen wordt om de overlevingskansen van kinderen met neuroblastoom te verhogen.

De ValueZone heeft vanaf nu een compleet eigen website, klik hier om deze te bezoeken.