opportunity management salesforce 2018-02-23T10:41:05+00:00

Sales Proces Plug-Ins en Apps voor Salesforce 

Er zijn veel Plug-Ins en Apps beschikbaar als je met het sales proces wilt werken in Salesforce. Salesforce is een speciaal platform waar andere softwareontwikkelaars software kunnen ontwikkelen voor specifieke doeleinden zoals het sales proces.

  • Prijsrange tussen € 20,- en € 50,- per gebruiker per maand – De Business Case achter het sales proces is groot, deze investering is hierbij nagenoeg verwaarloosbaar.

  • Plug-In of App – Een App kan niet zonder Salesforce werken, een Plug-In wel en beschikt vaak over meer aanvullende (rapportage) functies.

  • Salesforce Lightning Ready – Let goed op of de aanvullende software geschikt is voor Salesforce Lightning.

Als je het voor het kiezen hebt adviseren we Membrain of de Membrain Plug-In voor Salesforce, maar het sales proces en de gewenste wijze hoe de klant het sales proces wil borgen staat voorop. We gaan altijd voor de oplossing die als beste past bij de bestaande situatie.

Doordat we veel kennis hebben van de andere Plug-Ins en Apps, kijken we graag met je naar de best passende oplossing. We hebben de Salesforce Apps en Plug-Ins met elkaar vergeleken en delen onze ervaringen graag met je. De Apps die volgens onze maatstaf in aanmerking komen zijn Membrain, Dealsheet en Sales Optimizer. De ontwikkelaars van sales methodes zoals Target Account Selling van Altify hebben eigen Apps ontwikkeld, nadeel hiervan is dat je aan één methode gebonden bent wat niet handig is.

Bekijk de impressievideo hieronder maar eens om te zien wat Membrain aan Salesforce bij kan dragen.

Salesforce écht voor Sales

Plug-ins zijn in enkele minuten toe te voegen aan Salesforce en stellen je direct in staat om gebruik te maken van de vele sales proces templates die bewezen resultaat hebben opgeleverd. Ondanks de eenvoud helpen we je graag met zowel technische als sales inhoudelijke ondersteuning. Met name sales inhoudelijke ondersteuning en het veranderingsproces kunnen we je goed bij helpen.

Technisch gezien is Salesforce een zeer hoog aanpasbaar CRM platform . Met de juiste technische expertise belooft het de flexibiliteit om precies in jouw behoefte te voorzien. Maar dit soort maatwerk projecten zijn niet in een paar dagen tijd voltooid. Ze kosten vaak maanden van je tijd en meestal is er ook externe consultancy nodig om dit maatwerk te bouwen. En tegen de tijd dat je klaar bent is je sales proces template al weer niet van deze tijd. Bovendien zijn maatwerk CRM projecten risicovol, slechts 50% slaagt.

Je kunt dus veel tijd stoppen in het ombouwen van de standaard opportunity management functionaliteit in Salesforce, of je kunt eenvoudig een plug-in toevoegen en je hebt het sales proces klaar voor gebruik. Plug-ins zoals Membrain voegen bovendien veel extra’s toe aan opportunity management zodat het juiste gedrag van je sales team gestimuleerd wordt om consistent hun sales targets te realiseren. Door “gewoon” alles goed te doen in het sales proces.

Voeg eenvoudig stappen toe, verander of verwijder stappen van je proces of maak in enkele minuten een geheel nieuw sales proces. Maak gebruik van de standaard templates en onze expertise om het sales proces af te stemmen op je visie, bedrijf en branche.

Membrain én Salesforce: Een Goede Mix

Zoals gezegd adviseren we Membrain als je volledig vrij bent in je keuze. Zonder Salesforce te verlaten, zonder maatwerk, met minimale implementatie tijd heb je de Membrain Plug-In live en kan je sales team er mee van start. Laad een van de standaard sales processen en transformeer hiermee de stages naar een waar dynamisch sales proces. We hebben de beschikking over de Salesforce Plug-In Membrain en laten ‘m graag aan je zien als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op.

Blogs over Salesforce

Lees onze blogs over Salesforce

GET IN TOUCH

Contact.

LET’S TALK.