Onderzoek Mindset 2017-10-24T16:26:41+00:00

Onderzoek naar de Mindset van Sales

 

Een juiste Mindset is in vrijwel alles cruciaal om succesvol te zijn, dit geldt zeker in Sales. Wij zijn nieuwsgierig naar de Mindset van Sales en daar hebben wij jullie nu bij nodig :-)!

Betrokkenheid en Mindset die cruciaal zijn voor het succes binnen organisatie, maar voor velen ook ongrijpbaar en lastig te beïnvloeden. Dit hebben wij recent aangekondigd en we hebben hier veel leuke en interessante reacties op gehad, wat ons nog nieuwsgieriger maakt.

We gaan geen groot wetenschappelijk onderzoek doen ;-), maar willen met wat simpele stellingen inzicht geven en krijgen. De autoriteit op dit vakgebied: Carol S. Dweck heeft een onderzoek ontwikkeld, waardoor snel (3 min) inzicht wordt verkregen in het type Mindset.

Als je onze nieuwsgierigheid deelt, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden om er achter te komen welke Mindset dat jij hebt!

De eerste uitkomsten zullen wij verwerken in de Blog over Mindset. Tevens zullen alle overkoepelende bevindingen worden verwerkt en met je worden gedeeld in een white paper!

 

De vragen