Membrain Wint Twee Gouden Medailles bij de Top Sales Awards 2016

Vol trots delen we dit nieuws met jullie. Membrain wint maar liefst 2 gouden medailles bij de Top Sales World 2016 Awards. Allereerst een enorme opsteker voor Membrain die zich hard maakt om het sales vak met behulp van software te verbeteren én ten tweede voor ons de bevestiging dat we de beste software oplossing op  sales gebied vertegenwoordigen!

 “We zitten in de markt om het sales vak naar een hoger niveau te tillen en om hier twee gouden medailles bij te winnen geeft ons een zowel een trots en nederig gevoel!”, zegt Henrik Öquist, COO van Membrain.

Ieder jaar wordt door wereldwijds grootste online sales community, Top Sales World, een award ceremonie georganiseerd om “de helden” in het sales en marketing gebied te eren; om die bedrijven en individuen te prijzen die de extra mijl hebben gelopen en de moed hebben om te pionieren, terwijl anderen trouw bleven aan de status quo. De jury van dit jaar bestond uit 21 toonaangevende sales experts.

Dit jaar was Membrain genomineerd in drie categorieën – Top Sales Enablement Technology, Top Sales Company Blog en Top Sales Whitepaper en viel met gouden
medailles in de prijzen bij twee van de drie! Membrain kreeg ook nog een bronzen medaille voor het pakkende white paper “Top Tien Sales Methodieken”.

“Prijzen zoals deze boosten onze motivatie om door te gaan om het sales vak naar een hoger niveau te tillen” zegt George Brontén, founder en CEO van Membrain. “De perceptie dat sommigen geboren worden als sales mensen sterft gelukkig af. Verkopen is een beroep dat geslepen kan worden uitgevoerd. De Membrain software maakt het gemakkelijker om de gewenste sales strategie uit te voeren en consistent de sales targets te realiseren”, concludeert George.

Membrain – als HOE je verkoopt telt! Met of zonder CRM 

In de wereld van vandaag, waar enorme concurrentie op alle lagen aanwezig is, wordt hoe je verkoopt steeds crucialer. Met de komst van de Salesforce plugin van Membrain kan Membrain nu zowel gebruikt worden als stand alone oplossing – inclusief een CRM database – en complementair aan de grootste CRM oplossing ter wereld.

Over Top Sales World

De Top Sales Awards wordt georganiseerd door Top Sales World, de grootste online sales community ter wereld, en tevens uitgever van het Top Sales Magazine dat iedere maand wordt uitgegeven met een circulatie van 290.000 en tevens een wekelijkse nieuwsbrief “Around Top Sales World in 7 Days” verspreid. De TSW VIP Area herbergt de grootste bron van sales informatie ter wereld. Meer informatie kun je vinden op http://www.topsalesworld.com/topsalesawards

Over Membrain

Membrain heeft klanten in meer dan 60 landen en is het #1 sales effectiviteit platform dat in de kern ontwikkeld is om organisaties te helpen hun sales doelstellingen te behalen. Membrain maakt het sales teams makkelijker om hun sales strategie uit te voeren en consistent goede resultaten te boeken, én stelt sales managers in staat om om hun team te coachen en tot het hoogste niveau te presteren. Het continue optimaliseren van de sales executie en je sales mensen naar een niveau te tillen zodat het een concurrentievoordeel wordt. Membrain heeft meerdere awards behaald, inclusief de Top Sales World awards en staat hoog in de ranking bij klantrecensiesite G2Crowd.

Over SalesBreakThrough

De specialisten bij SalesBreakThrough (SBT) willen, met inzet van de software en expertise van Membrain, het sales vak verder verbeteren. SalesBreakThrough levert Membrain zowel direct aan bedrijven als via business partners in de Sales & Marketing. Membrain zelf is een 100% SaaS oplossing die nagenoeg direct klaar voor gebruik is. De medewerkers van SBT voegen hun ruime ervaring in sales en marketing toe aan Membrain zodat hier optimaal van geprofiteerd kan worden. Zij hebben tevens diverse succesvol bewezen sales templates gemaakt die direct klaar voor gebruik zijn. Tevens helpen zij graag met het ontwerpen, managen en bijsturen van het best passende sales proces.

By | 2017-10-20T10:21:59+00:00 december 21st, 2016|Sales Software|0 Comments

About the Author:

Ik ben partner van het bedrijf SalesBreakThrough en value consultant en de grondlegger van  ValueZone (waarde programma voor software bedrijven). Ik ben jaren werkzaam geweest in de software branche, in zowel sales als marketingfuncties, en help organisaties bij het ontwerpen van hun sales proces, trainen van sales teams en de software die sales hierbij gebruikt. Door mijn ervaring in zowel sales als marketing is het mijn missie om deze afdelingen beter met elkaar te laten samenwerken zodat klanten hier optimaal gebruik van kunnen maken. Onderwerpen als het sales proces en waarde lenen zich goed voor de noodzakelijke verbinding tussen deze twee afdelingen. Je kunt mij bereiken via ericboers@salesbreakthrough.nl of 06-30492736.