Sales Training Mindset 2017-10-19T15:20:22+00:00

Train your Brain.

De dagelijkse aanval op de Sales Mindset

In sales is Mindset een van de belangrijkste elementen voor succes, maar dit wordt dagelijks op de proef gesteld.

  • De lat ligt altijd hoog

  • Dagelijkse afwijzing

  • Bijzonder veel veranderingen in organisatie en propositie

  • Eeuwige onzekerheid

  • Frontlinie van de organisatie – veel verantwoordelijkheid

  • Hoge werkdruk – “nee” is geen optie

Hoe kan Sales hiermee dealen?

Wat we nodig hebben als Sales een bijzonder grote dosis mentale veerkracht!

Traditionele Sales training gaan vaak over skills en vaardigheden. Toch leiden deze Sales trainingen vaak niet tot echte resultaten. De meeste sales professionals hebben de vaardigheden wel om een goede sales te zijn, maar zijn betrokkenheid, mindset en motivatie vaak de beperkende factor. SalesBreakThrough geeft Sales Mindset trainingen juist op dit vlak. Het ontwikkelen van mentale sterkte, veerkracht en prestaties van corporate sales teams en individuen.

Onze Sales Mindset trainingen zijn geïnspireerd op jarenlange ervaring in Sales en Sales Management, Psychologie, NLP en Zen Boeddhisme. Onze trainingen bieden zakelijke leiders de mogelijkheid om in zowel salesmanagement als hun sales teams op een vernieuwende en effectieve manier te investeren. Waardoor sales niet alleen succesvoller is, maar ook de betrokkenheid bij de organisatie wordt verhoogd en de samenwerking wordt gestimuleerd.

De Sales Mindset trainingen hebben altijd een interne (hoe sta je zelf in de wedstrijd?) als een externe (Mindset richting klanten) component in zich.

Team

 Training

De Sales Team Mindset en Motivation is een heel andere aanpak van traditionele soorten proces- en methodologische verkoop training, omdat het de mentale kant van de verkoop adresseert. Onze training geeft inzicht, technieken en mentale kracht die gericht zijn op focus, veerkracht, motivatie / zelfvertrouwen en empathie. Vooraf worden de specifieke doelen gesteld.

Deze sales training wordt geleverd in modules die kunnen worden gevormd in 1 x 2-daagse training, 2 x 1-dag training of 4 x 1/2-daagse training.

Management

 Training

Motivatie en betrokkenheid van sales professionals is voor een groot gedeelte afhankelijk van de leidinggevende.

Tijdens deze training leren wij leidinggevende hoe zij hun sales team op een positieve manier kunnen motiveren en hoe zij kunnen zorgen voor de juiste Mindset.

Deze training kan zowel in management teams worden gegeven als op individuele basis

1:1

Coaching

Individuele coaching kan worden ingezet om Sales professional te helpen om Mindset te veranderen en verder te ontwikkelen, te helpen met het verbeteren van hun persoonlijke en positieve effectiviteit. Maar ook ook sales managers te ondersteunen om succesvolle, veerkrachtige en gemotiveerde teams te ontwikkelen.

Hoe de sessies worden aangeboden?

  1. Oriënterend overleg om persoonlijke context en aantal sessies in het programma te bespreken.
  2. Een vooraf gedefinieerd aantal vertrouwelijke 1 uur 1-2-1 coaching sessies, face-to-face, web conferentie.

Laatste Publicaties

Betrokkenheid

Betrokkenheid... Wat maakt het uit? Ik kan mij goed voorstellen dat we tegenwoordig als medewerker een beetje onzeker worden. We moeten bevlogen zijn, gepassioneerd, een flinke dosis leiderschap tonen en de evangelist zijn voor de [...]

Meer artikelen lezen

Ontdek de kracht van Mindset

De nieuwe bewezen effectieve manier trainen voor een positieve en succesvolle Mindset en resultaat!

It’s your call