VOEG DE KRACHT VAN HET SALES PROCES TOE AAN SALESFORCE

Salesforce.com is de meest gebruikte CRM software op de markt. Alleen heeft deze software niet alles “standaard” in zich, en zit ook niet iedereen te wachten om dit geheel naar eigen hand te zetten. Redenen om dit niet te doen zijn kennis, capaciteit en risico bij een nieuwe versie van de software.

Voordat je dus met een wilde eigen creatie aan de slag gaat is het de moeite waard om te kijken naar bestaande Apps en Plug-Ins. Een bijkomend groot voordeel is dat de bedrijven hierachter vaak de expertise in huis hebben van wat een sales proces aan software functies nodig heeft.

Wij hebben veel ervaring met Apps en Plug-Ins voor ondersteuning van het sales proces en kunnen je hier een goed onafhankelijk advies over geven. De prijsrange van dit soort aanvullingen ligt per gebruiker tussen de € 20,- en € 50,- per maand.

Hieronder zie je een voorbeeld wat de sales proces software plug-in van Membrain bijdraagt aan Salesforce.com, en dit alles zonder Salesforce.com te verlaten en in dezelfde look & feel.

SALESFORCE WORDT OPEENS ÉCHT VOOR SALES

Plug-ins zijn in enkele minuten toe te voegen aan Salesforce en stellen je direct in staat om gebruik te maken van de vele sales proces templates die bewezen resultaat hebben opgeleverd. Ondanks de eenvoud helpen we je graag met zowel technische als sales inhoudelijke ondersteuning.  

Technisch gezien is Salesforce een zeer hoog aanpasbaar CRM platform . Met de juiste technische expertise belooft het de flexibiliteit om precies in jouw behoefte te voorzien. Maar dit soort maatwerk projecten zijn niet in een paar dagen tijd voltooid. Ze kosten vaak maanden van je tijd. En tegen de tijd dat je klaar bent is je sales proces template al weer niet van deze tijd. Bovendien zijn maatwerk CRM projecten risicovol, slechts 50% slaagt.

Je kunt dus veel tijd stoppen in het ombouwen van de standaard opportunity management functionaliteit in Salesforce, of je kunt eenvoudig een plug-in toevoegen en je hebt het sales proces klaar voor gebruik. Plug-ins zoals Membrain voegt bovendien veel extra’s toe aan opportunity management zodat het juiste gedrag van je sales force gestimuleerd wordt om consistent hun sales targets te realiseren. Door “gewoon” alles goed te doen in het sales proces.

Voeg eenvoudig stappen toe, verander of verwijder stappen van je proces of maak in enkele minuten een geheel nieuw sales proces. Maak gebruik van de standaard templates en onze expertise om het sales proces af te stemmen op je visie, bedrijf en branche.

JE WORDT EFFECTIEVER – ZONDER  SALESFORCE TE VERLATEN

Systemen veranderen kost tijd en is een grote angst voor veel bedrijven. Je salesteam wil bij voorkeur niet werken in twee verschillende systemen, en het management wil het gehele team niet additioneel laten trainen.

Maak je gebruik van Salesforce.com, wil je met het sales proces en sales methode aan de slag, neem dan contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden van de Sales Proces Apps en Plug-Ins voor Salesforce.com.

Neem Contact Op